Completed Collage Centre Detail

 Completed Collage Centre Detail

This image shows the completed centre section. I added green leaf-like motifs, taken from the coloured glass windows in the building, making this the final layer of the collage. This section is constructed with six layers in total. Each section is hand cut and glued onto card before being placed in position.

This entry was posted in architecture, Art On The Hill Exhibition, Buildings, collage, Exhibitions, Glasgow and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s